Pentru noi, Asociaţia De-a arhitectura, anul şcolar 2016-2017 începe acum. Pregătim deja cele necesare pentru a oferi asistenţă unui număr de clase din ciclul primar, şcoli de stat, care doresc să desfăşoare cursurile dezvoltate de noi:

  • pentru elevii din clasa pregătitoare, I sau a II-a: „De-a Arhitectura Mini”, curs opţional (curriculum la decizia şcolii sau extracurricular)
  • pentru elevii din clasa a III-a sau a IV-a: „De-a arhitectura în oraşul meu”, curs opţional (curriculum la decizia şcolii sau extracurricular) ce face parte din oferta la nivel naţional, aprobat prin Ordinul Ministrului Educaţiei Naţionale nr. 4422 din 28 august 2014.

Pentru cursul destinat claselor a VI-a şi a VII-a („De-a Arhitectura în şcoala mea”), înscrierile se fac separat, condiţiile fiind stabilite pentru fiecare caz în parte. Detalii aici.

În programul nostru de asistenţă se pot înscrie numai clasele din şcolile de stat. Şcolile private care doresc sprijinul nostru ne pot contacta folosind pagina de contact.

 

DETALII ŞI ÎNSCRIERE

clasele pregătitoare, I sau a II-a, an şcolar 2016-2017

cursul „De-a Arhitectura Mini”

 

DETALII ŞI ÎNSCRIERE

clasele a III-a sau a IV-a, an şcolar 2016-2017

cursul „De-a arhitectura în oraşul meu”